توضیحات:
گزارش کارآموزی با موضوع فیزیولوژی پزشکی، در قالب فایل word و در حجم 15 صفحه.
بخشی از متن:
اسيدهاي آمينه ضروري:ده اسيد آمينه را در گروه اسيدهاي آمينه ضروري قرار ميدهند چرا كه بدن اساسا نميتواند اين اسيدهاي آمينه را سنتز نمايد و يا توانايي سنتز آنها را به مقدار كافي ندارد. بنابراين همانطور كه از نام آنها پيداست، وجود آنها در رژيم غذايي ضرورت دارد.
اسيد آمينه آرژانتين در دوران رشد، براي رفع نيازهاي طبيعي مربوط به دوره نوزادي و كودكي ضروري است دوازده اسيد آمينه ديگر به آساني در بدن قادر به سنتز شدن ميباشند و براي رفع نيازهاي متداول فرد در طي زندگي كافي هستند.
اسيدهاي آمينه غيرضروري: كاربرد واژه غيرضروري در مورد برخي از اسيدهاي آمينه چندان درست نيست، چرا كه تمام اسيدهاي آمينه براي انجام اعمال متابوليكي و ساختماني در بدن ضروري هستند با اين حال، اطلاق واژه غيرضروري در اين مورد مربوط به دوازده اسيد آمينهاي ميباشد كه به آساني در بدن قابل سنتز ميباشند و لذا حضور آنها در رژيم غذايي ضروري نيست.
تعادل: واژه تعادل نشاندهنده دريافت و مصرف نسبي مواد در بدن ميباشد كه براي حفظ سطح طبيعي اين مواد در بدن و سلامت در همه حال ضروري است
تعادل پروتيين: پروتيينهاي بافتهاي بدن به طور مداوم به اسيدهاي آمينه تجزيه ميشوند كه به اين حالت كاتابوليسم ميگويند. اسيدهاي آمينه حاصله مجددا بر حسب نياز در ساختمان پروتيينهاي بافتي شركت ميكنند. به اين حالت آنابوليسم گفته ميشود. براي حفظ تعادل نيتروژن قسمت آمينو اسيدهايي كه داراي نيتروژن ميباشند، از طريق آميناسيون تجزيه شده و سپس به آمونياك (NH3) تبديل ميشوند و به شكل اوره، از راه ادرار دفع ميشوند باقيمانده غير ازتي اسيد آمينه ميتواند به صورت پيشساز كربوهيدراتها و چربيها مورد استفاده قرار گيرد و با اين كه در صورت نياز، مجددا به اسيدهاي آمينه ديگر تبديل شود، سرعت نوسازي پروتيين و نيروژن در بافتهاي مختلف براساس ميزان فعاليت متابوليكي بافت مربوطه متغير است. نوسازي بافتي فرآيند مداومي از دوباره شكلگيري، دوبارهسازي و تطابق است كه در صورت نياز براي حفظ تعادل كلي پروتيين در بدن صورت ميگيرد. بدن همچنين تعادل بين پروتيين بافتي و پروتيين پلاسما را حفظ ميكند كه اين به نوبه خود با دريافت پروتيين رژيمي در تعادل است. به اين ترتيب با داشتن چنين سيستم تعادلي بدن قادر ميشود ذخاير كافي از اسيدهاي آمينه حاصل از پروتيينهاي بافتي و پروتيينهاي غذايي را براي رفع نيازهايش همواره در اختيار داشته باشد.
تعداد مشاهده: 13218 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:25 کیلوبایت