پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
صنایع
توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن،
در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)
- با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :
1- نسبت کمتر رطوبت به Pro
2- آزاد سازی کمتر چربی آزاد در طی پخت و ایجاد لایه ی پلاستیکی نامطلوب روی پنیر
3- ذوب شدن دیرتر پنیر
4- پروتئولیز کمتر و بافت سفت
5- رنگ روشن تر
6- بی مزگی طعم (بدلیل کاهش اسیدهای چرب + شستن پنیر) (8)
و . . .
فهرست مطالب:
مقدمه
روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب
روشهای پردازشی
پنیر پیتزای کم چرب
کشت های آغاز گر
اثر کاهش کلسیم بر کاهش چربی پنیر پیتزا
استفاده از اینولین بعنوان جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات
پروتئولیز
ریز ساختار پنیر
منابع
-
محتوای فایل دانلودی:
در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش.