پاورپوینت افزودني هاي غذايی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت افزودني هاي غذايي، در قالب ppt و در 36 اسلاید، قابل ویرایش.

بحشی از متن پاورپوینت:
در سالهاي اخير، همه مردم در جهان ((توسعه يافته)) بطور فزاينده اي نسبت به مسائل سلامتي مربوط به مواد غذايي آگاه شده اند. اين امر تا حدودي به خاطر دانش افزوده ايجاد شده توسط تحقيقات كلينيكي و تا اندازه اي بخاطر انتشار اين اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهي شده توسط گروههاي محيطي و سود ويژه مي باشد. بعنوان مثال از ايزو در حال حاضر به طور گسترده اي مشاهده شده است كه عادات غذايي مي تواند نقش مهمي در پيشگيري از امراضي همچون فشار خون بالا، هيپرلپيدي و سرطان روده ايفا كنند. در پاسخ، صنعت مواد غذايي گروهي از مواد غذايي را با عنوان مواد غذايي كاربردي يا nutra ceuticals ارائه داده است. در اين طبقه بندي برخي از مواد غذايي فقط با استفاده درست از تركيبات غذايي همچون كاهش چربي در فرآورده هاي كم چرب يا افزايش اشباع نشده هاي متعدد در نظر گرفته مي شوند.

فهرست مطالب:
افزودني هاي غذايي براي اهداف غذايي خاص
افزودني هاي غذايي و تغذيه كلينيكي
اسمولاريته
افزودني هاي غذايي به عنوان عوامل درماني – كاربردي جايگزين
پيشرفت هاي آينده
و . . .
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 24082 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:237 کیلوبایت

 قیمت: 38,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در 36 اسلایدف قابل ویرایش.