پاورپوینت (اسلاید) تدریس فرآورده های لبنی تخمیری

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت صنایع غذایی جهت تدریس فراورده های لبنی تخمیری، در حجم 139 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل.

با سلام و احترام 

در فایل مورد نظر درس 3 واحدی فراورده های لبنی تخمیری (ماست،دوغ،کشک،کره،پنیر) که برای دانشجویان علمی کاربردی تدریس کرده ام به شما دانش پژوه بزرگوار ارائه خواهد شد. این فایل 139 اسلایدی مشابهی ندارد و توسط خودم تهیه شده است. قول میدم کمتر استادی رو بتونی پیدا کنی که اینهمه وقت و علاقه رو برای تهیه پاور کلاسی اش صرف کنه. موفق باشید


فهرست بخشی از مطالب:
کشت های آغازگر
باکتری های اسید لاکتیک بومی
باکتری های الحاقی به کشت آغازگر
میکرو ارگانیسم های متفرقه
کپک ها
مخمرها
پروبیوتیک ها
تهیه و تکثیر کشت آغازگر
مسیر انتقال گلوکز به درون سلول میکروبی
مسیرهای انتقال لاکتوز به درون سلول میکروبی
مسیر امبدن _ میرهوف
مسیر فسفوکتولاز
تخمیر بوتیریکی
تخمیر پروپیونیکی
پروتئولیز
لیتولیز
فعالیت های لیپولیتیکی آغازگرها
انتخاب شیر خام و حرارت دهی مقدماتی
استاندارد شیر سازی
افزودنی ماست
هواگیری 
تهیه آغازگر
گرمخانه گذاری
ارزش تغذیه ای ماست
معایب بافتی ماست
معایب طعمی
فساد ماست
کنترل کیفی ماست
افزایش ماندگاری ماست
بسته بندی ماست
دوغ
خط تولید دوغ از ماست
خط تولید دوغ از شیر رقیق شده
تجهیزات برای تولید دوغ
ارزش تغذیه ای کشک و قره قروت
خط تولید کشک- قره قروت
خط تولید کفیر
خط تولید خامه
و ...
و ...کتو
کوکو
س
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 22264 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 139

حجم فایل:10,511 کیلوبایت

 قیمت: 110,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب و کاربردی برای اساتید و دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب پاورپوینت بوده و مشتمل بر 139 اسلاید است که توسط کارشناس ارشد صنایع غذایی تهیه و برای دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی تدریس شده است.