طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
توضیحات:
طرح توجیهی (طرح کسب و کار)  تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر، در قالب فایل word و در حجم 39 صفحه

بخشی از متن:
شكلات و آبنبات در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد. چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي دهد. انبار محصول شكلات و آبنبات بايستي داراي جريان هواي مناسب باشد. انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60 % و درجه حرارت 16 تا 18 درجه سانتيگراد باشد. تحت اين شرايط شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.
چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي باشد و همچنين مي تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.
دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي گردد، گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56 % كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44 % كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين 8 تا 27 درصد چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مسليكوردر مي آيد.

فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه
تعریف،ویژگیها ومشخصات فنی 
بررسی بازار وقیمت فروش محصول
استاندارد محصول
کالای جایگزین
فصل دوم: مطالعات فنی
تشریح فرایندهای تولید و فرایند تولید منتخب
دستگاها وتجهیزات خط تولید
نیروی انسانی مورد نیاز
براورد میزان مصرف مواد اولیه
تجهیزات و تاسیسات عمومی و مصرف انرژی سالیانه
فصل سوم: بررسی اقتصادی ( بازار )
فصل چهارم: محاسبات مالی واقتصادی
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 30919 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:555 کیلوبایت

 قیمت: 20,400 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و کارآفرینان


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش