پاورپوینت (اسلاید) خط تولید سویا

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) با موضوع آشنایی با خط تولید پروتئین سویا، در حجم 13 اسلاید.

بخشی از متن:
با توجه به اينكه بلغور سويا يا آرد سويا بدون چربي ماده اوليه مناسب براي توليد ايزوله سويا مي باشد لذا يكي از فاكتورهاي مهم و مؤثر در كيفيت نهايي محصول ايزوله پروتئين سويا ، انتخاب نوع مخصوصي از واريته دانه سويا در فرآيند توليد بلغور سويا يا آرد سويا بدون چربي مي باشد .
بطور كلي فرآيند توليد ايزوله پروتئين سويا را مي توان به سه مرحله اساسي به شرح زير تقسيم كرد:
1) استخراج پروتئين از آرد يا بلغور سويا
2) تشكيل رسوب يا لخته پروتئين
3) خشك كردن
لازم بذكر است بهينه يابي متغيرهاي مربوط به هر مرحله و كنترل دقيق آنها موجب حداكثر شدن بازده و خلوص فرآورده نهايي مي شود .

فهرست مطالب:
مقدمه
فرايند اسيدشويي
فرايند شستشوي با آب همراه با گرماي دناتوراسيون
توليد ايزوله سويا
توليد پروتئين سويا
نمودار فرآيند فرآيند هاي توليد
نمودار تولید ایزوله سویا
نمودار تولید پروتئین سویا
مزاياي استفاده از روش توليد ALCOHOL WASHED نسبت به روش ACID WASHED
مزاياي استفاده از روش اسيد شويي ( براي توليد کنسانتره سويا )
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 22768 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:741 کیلوبایت

 قیمت: 20,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و علاقمندان رشته صنایع غذایی و ...


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت و قابل ویرایش