پاورپوینت (اسلاید) روش استخراج كافئين از ضايعات چاي

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) با موضوع روش استخراج كافئين از ضايعات چاي، در حجم 21 اسلاید.

بخشی از متن:
روش هاي استخراج آلكالوئيدها از منابع آن كه عمدتاً گياهان مي باشند متفاوت بوده و بستگي به وضعيت ماده خام آن دارد. معمولاً دو روش عمده در استخراج وجود دارد كه به قرار ذيل است :
1) ماده گياهي پودر شده را با آب مرطوب و سپس با اكسيد كلسيم مخلوط مي كنند . اكسيد كلسيم با اسيدها و تاننها و تركيبات فنلي ديگر تركيب شده و آلكالوئيد را به صورت باز آزاد در مي آورد ( در صورتي كه در گياه به شكل ملح باشد ) و سپس عصاره گيري با حلال هاي آلي سبك انجام مي پذيرد. مايع آلي تغليظ شده را با محلول اسيد در آب مخلوط كرده و اجازه داده مي شود كه دو فاز جدا شوند . املاح كلوئيدي در فاز آبكي وارد شده ، ولي بسياري از ناخالصي ها در فاز آلي باقي مي ماند.
2) ماده گياهي پودر شده را با آب يا مخلوط آب و الكل كه حاوي اسيد رقيق است عصاره گيري مي نمايند . مواد رنگي و ديگر مواد نا خواسته را به وسيله انحلال در حلال هاي آلي جدا مي سازند . سپس بي كربنات سديم يا آمونياك به محلول آبي عصاره اضافه مي نمايند تا آلكالوئيدها به صورت باز آزاد رسوب كند . سپس با عصاره گيري با حلال ها يا فيلتراسيون آلكالوئيد ها را جدا مي نمايند.

فهرست مطالب:
كافئين به دو روش كلي توليد مي گردد
فرايند استخراج
روش عملي استخراج كافئين
متد استخراج General
متد Peti – velgri
متد M.B Dijkman
متد استخراج با الكل
شرح عمليات استخراج كافئين از برگ چاي
ليست ماشين آلات مورد نياز جهت استخراج كافئين از چاي
تعيين نقاط قوت وضعف تكنولوژي هاي مرسوم استخراج كافئين
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 19470 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:1,082 کیلوبایت

 قیمت: 21,300 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و علاقمندان رشته های صنایع غذایی، کشاورزی و ...


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت و قابل ویرایش