پاورپوینت خط تولید کنسانتره آب پرتقال و مرکبات

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت (اسلاید) با موضوع خط تولید کنسانتره آب پرتقال و مرکبات ، در حجم 27 اسلاید و همراه با تصاویر.

بخشی از متن:
مواد اوليه مانند كنسانتره و يا پوره ميوه‌ها، شكر، اسيدهاي مجاز خوراكي و آب آشاميدني به مخازني از جنس استيل منتقل شده و پس اختلاط در نسبت‌هاي معيني، آب‌ميوه مورد نظر تهيه مي‌شود. آب‌ميوه حاصل پس از عبور از صافي‌هاي مخصوص وارد پاستوريزاتور شده و در دماي مناسب پاستوريزه مي‌شود. آب‌ميوه پاستوريزه شده بلافاصله به طرف پركن منتقل شده و به صورت داغ در پاكت‌هاي آلومينيومي‌موسوم به دوي پك پر شده و پس از دربندي بلافاصله در حوضچه آب سرد خنك شده و پس از كارتن‌گذاري به انبار منتقل مي‌شوند.

فهرست مطالب مندرج در فایل:
مقدمه
توليد پوره
توليد كنسانتره
بازسازي آب‌ميوه
فرآیند تولید کنسانتره آب پرتقال و مرکبات
سیلوگذاری و انبار
حوضچه تخلیه و شستشوی پرتقال
درجه بندی اولیه
قسمت برس زنی
درجه بندی ثانویه پرتقال
استخراج کننده آب پرتقال
فینشینگ
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 20357 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:2,699 کیلوبایت

 قیمت: 21,300 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و علاقمندان رشته های مهندسی صنایع غذایی و ...


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت